widgets

  • This topic is empty.
Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Posts
  • #427
    Milos Stankovic
    Keymaster

    I have transferred my files to a new host but now it seems none of the weidgets appear on any of my other pages other than the home page.

    Also is there a way to delete the white background of certain widgets so i can have adverts without this white border?

    #925
    Milos Stankovic
    Keymaster

    Web address…?

    #926
    Milos Stankovic
    Keymaster

    www.aqualandiaspain.com

    it is all pages except homepage. It wasnt like this before and i havnt chanegd anything so that i only want these widgets on the homepage.

    #927
    Milos Stankovic
    Keymaster

    Its either your “page.php” file or your CSS file.

    Best thing is to copy your “page.php” file here so that we can have a look at it.

    Thank you.

    #928
    Milos Stankovic
    Keymaster
    <html xmlns="www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="en">
    <div class="wrapper1">
    <div class="main_area">
    <div id="content_wrap">
    <div class="content_pad">
    </div>
    </div>
    <div class="clr"></div>
    </div>
    </div>
    </div>
    </div>
    #929
    Milos Stankovic
    Keymaster

    Page actually looks fine.

    I may have to have a look at the setup of your pages, this page looks like it uses a different file template, and not your page.php file.

    If you want you can private message me a moderator login to the site so that i can have a look at the setup.

    Let me know.

    Cheers.

    #930
    Milos Stankovic
    Keymaster

    Sorry How or where?

    #931
    Milos Stankovic
    Keymaster

    I have managed to identify the issue, the comments.php file looked like so;

    What is this code? Was it a code you implemented yourself?

    In any case, i have reverted it back to standard.

    All fixed

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.