translation – langugage

Hot WordPress Themes Support Forum WordPress Themes Kindergarten translation – langugage

 • This topic is empty.
Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
 • Author
  Posts
 • #662
  Anonymous
  Inactive

  hi there!

  do you provide kindergarten theme with an .po file for translation (or in general how “translatable” are your wordpress themes). any known issues on multisite installations?

  ps: do you provide invoice upon purchase ?

  i jos verzija za laksu komunikaciju:

  dali ima u globalu bilokakvih problema sa prevodjenem tema? dali se dobije po fajl ili je pak sve “hardkodovano”? multisite instalacija radi bp? posto kupujem(o) kao firma, potreban nam je “orig. racun”, to verovatno ne predstavlja problem?

  hvala za info

  poz
  milos

  #1723
  milos
  Moderator

  Zdravo Milose,

  Mogu da napravim .po file za prevodjenje teme. Nase teme nemaju taj fajl, ali ovih dana planiram da napravim .po fajlove. Najvaznije je da tekst nije hardkodovan.

  Da bi dobio racun za srpsku firmu, moras da uplatis na racun nase firme, a ne preko 2checkout.com i da na cenu dodas PDV od 20%. Ako platis regularno preko 2checkout.com, ne mogu ti izdati validni racun, tj. dobices racun od 2checkout.com.

  Pozdrav
  Milos

  #1726
  milos
  Moderator

  Da ne zaboravim, treba dodati i 200 dinara za slanje racuna preporucenom postom. Znaci, npr. za jednu temu bez PSD fajla: $29 po srednjem kursu u dinarima, onda jos 20% za PDV i plus 200 din za slanje racuna.

  #1727
  Anonymous
  Inactive

  zdravo,

  heh … stvar je malo komplikovanija pošto se ne nalazim u Srbiji nego u Ljubljani … tako, da to oko preporučene pošte, srednjeg kursa (kot dilera) na žalaost neče proči.

  Lično ne poznajem 2checkout.com ali sve što je nama potrebno je da gore na računu stoji neko ime firme (vaše) i da piše zašta i koliko je plačeno (naime potrebno je tim papirima zadovoljiti eurokratiju). Ako se to nalazi na 2checkout.com invoice-u onda je to dovoljno. Dali postoji mogučnost, da vidim uzorak/primerak?

  .po fajl nam je neophodan, posto tema mora da se prevodi na slovenački

  Ako je to sa računom izvodljivo in ako dobijamo po file kupujemo.

  pozdrav
  Miloš

  #1728
  milos
  Moderator

  Ako platite preko 2checkout.com, dobicete invoice od nas gde pise za sta ste platili i stoje podaci nase firme, naravno u PDF formatu.

  .po fajla trenutno nema u paketu teme, ali to cemo uskoro ukljuciti. Ako ga ne bude bilo kad downloadujete temu, kontaktirajte nas ovde na forumu i ja cu ga poslati kao attachment.

  Pozdrav
  Milos

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.