Hot Installation – Doesn’t work?

Hot WordPress Themes Support Forum WordPress Themes Destinations Hot Installation – Doesn’t work?

  • This topic is empty.
Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #422
    Milos Stankovic
    Keymaster

    Hi Support Team!

    I tried the Hot Start Installation several times, but I can’t manage to make it work.

    Here is what I do:
    I go to my direct admin panel and set the folder public_html to 777 permission (without recursion)
    I create a new empty database)
    Using Filezilla, I upload all the HotStart files to my directory public_html
    I follow all the other steps of the installation manual
    Everything OK, WordPress correctly installed.

    Then I login with admin admin and I see that a standard WordPress template is installed!!! So I have to activate the Hot Destinations Theme manually through the appearance -> Theme menu. I also notice that all the plugins are installed, but I also have to activate them manually. Then I check my site and it looks like this http://www.lastminutebelgique.be/

    What did I do wrong? I followed every step of the HOT Start Installation process… I’m running the latest WordPress.

    Any help would be very appreciated!

    Thanks in advance,

    Pieter

    #890
    milos
    Moderator

    Hello,

    Please use “Report to Moderator” button to send access of your FTP and MySQL privately. We will investigate this.

    #891
    milos
    Moderator

    Please make the Database empty, or send us phpMyAdmin access through “Report to Moderator”.

    #892
    Milos Stankovic
    Keymaster

    Thanks for the quick support! I created a new db and sent it via email! Keep me posted.

    Sincerely,

    Pieter

    Update: thanks a lot!! Now it works just the way I wanted it. Awesome Theme!

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.