first link not working

Hot WordPress Themes Support Forum WordPress Plugins Carousel Pro first link not working

  • This topic is empty.
Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author
    Posts
  • #582
    max
    Participant

    the hot carousel pro (like the one for Hot wine) is not working for the first image link.
    when i add all the links it starts from second picture and not first one. first one is without link

    any tips?

    #1505
    milos
    Moderator

    Please copy paste exact value that you have in the field “Links for images.” and also let me know how many images you have in rotation.

    Live URL would help to find problem faster as well.

    Thanks
    Milos

    #1509
    max
    Participant

    please check also “send to a friend” it doesn’t work… in any of the templates. it says always Email not sent.
    thank you

    #1514
    milos
    Moderator

    Where you found “send to a friend”? If any contact form doesn’t work, then email server is probably to set up correctly for your site.

    Thanks
    Milos

    #1515
    max
    Participant

    i tested my server and it workes perfectly sending me the test PHP mail()function and i recieved the email. in joomla i have setted on PHP mail. i can say sometimes it sent it, other no. “send to a friend” is the icon of the emailbutton on top right of each article.

    thank you

    #1517
    milos
    Moderator

    If you have Joomla site, please post in Joomla category. This is category for WordPress Carousel Pro plugin.

    Thanks

    #1522
    max
    Participant

    ok, sorry just because i did not saw carousel pro in the joomla category

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.